Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Történelmi kikötők és Balti szépségek felfedezése - MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. április 30. - május 11.

Hajóutak, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
Indulás: 2025-04-30-tól
2025-05-11-ig
Szobatípus: Belső kabin (IR2)
Időtartam: 11 éj
Ár:
1369900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2025-04-30-tól
2025-05-11-ig
Szobatípus: Ablakos kabin (OR1)
Időtartam: 11 éj
Ár:
1489900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2025-04-30-tól
2025-05-11-ig
Szobatípus: Balkonos kabin (BR2)
Időtartam: 11 éj
Ár:
1689900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Történelmi kikötők és Balti szépségek felfedezése - MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. április 30. - május 11.

Warnemunde (Berlin) (Germany), Gdynia (Gdansk-Danzig) (Poland), Klaipeda (Lithuania), Stockholm (Sweden), Tallinn (Estonia), Helsinki (Finland), Visby (Sweden), Ronne (Denmark), Copenhagen (Denmark), Karlskrona (Sweden), Warnemunde (Berlin) (Germany)

Fedezze fel az Észak- és Balti-tenger varázslatos kikötővárosait egy felejthetetlen hajóúton az MSC Poesia fedélzetén, magyar idegenvezető kíséretében! Utazzon velünk Warnemunde-tól Koppenhágáig, és ismerje meg Gdansktól Helsinkiig terjedő, lenyűgöző történelmi helyszíneket és modern csodákat. Készüljön fel egy kulturális kalandra, ahol minden egyes kikötő új felfedezésekre csábít: élvezze a skandináv építészet lenyűgöző mintáit, kóstolja meg a helyi ízeket és tapasztalja meg a balti térség gazdag történelmét és hagyományait. A Stockholm archipelagójának természeti szépségei és Tallinn középkori utcáinak hangulata csak néhány a sok izgalmas állomás közül ezen az utazáson, amely garantáltan életre szóló emlékeket szerez Önnek. Vegyen részt ebben az utazásban, ahol a történelem és a modern kor találkozik, miközben a kényelem és a luxus minden pillanatát élvezi az MSC Poesia fedélzetén.

30/4/2025
Az utazás első napján, izgalommal teli várakozással, menetrendszerű repülőjárattal, átszállással érkeznek Berlinbe, ahova a világ minden tájáról gyűlnek össze azok, akik ugyanazt a különleges csoportos hajóutat választották. A berlini repülőtéren egy kényelmes autóbuszos transzfer várja Önt, amely suhanva viszi át Warnemünde festői kikötőjébe. Itt kezdetét veszi a bejelentkezés az MSC Poesia lenyűgöző hajójára. Mihelyst elfoglalja kényelmes és elegáns kabinját, az MSC Poesia elindul, hogy elkalauzolja Önt a Balti- és Északi-tenger varázslatos kikötőibe. A fedélzeten megismerkedhet a hajó számos szolgáltatásával, élvezheti az első osztályú vendéglátást és belevetheti magát a hajó kínálta izgalmas programokba, miközben elkezdődik az Ön felejthetetlen kalandja a tengeren.

1/5/2025
A csoportos hajóutak következő állomása Gdynia, amely Lengyelország egyik legmodernebb városa, és része a háromvárosi övezetnek, amelyet Gdansk és Sopot városaival alkot. Gdynia a 20. század elején vált igazán jelentőssé, amikor a lengyel kormány döntése alapján a várost modern tengeri kikötővé és fontos ipari központtá fejlesztették. A város gyors fejlődése és az új kikötő megépítése elősegítette Lengyelország gazdasági növekedését.

2/5/2025
Litvánia büszkesége, Klaipeda, a következő megálló a csoportos hajóutak során. Ez a város az ország legnagyobb tengeri kikötője, amely a Balti-tenger partján fekszik, és gazdag történelmi örökséggel rendelkezik, ami a német lovagrendek idejére nyúlik vissza. Klaipeda történelmi központja, amely számos jól megőrzött 18. és 19. századi épülettel büszkélkedhet, a régi Németország hangulatát idézi. Az óváros kőburkolt utcái és szűk sikátoraival valóságos időutazást kínál, ahol a hagyományos litván építészet mellett számos modern művészeti galéria és kávézó is helyet kapott.

3/5/2025
Egy tengeri nap az MSC Poesia fedélzetén remek lehetőség arra, hogy mélyebben felfedezze a hajó kínálatait és teljesen kihasználja a csoportos hajóút nyújtotta kényelmet és szolgáltatásokat. Az MSC Poesia elegáns és sokoldalú kikapcsolódást kínál, ahol az utasok különböző érdeklődési körük szerint válogathatnak a tevékenységek között.

4/5/2025
Stockholm, Svédország csillogó fővárosa, a következő megállója lesz a csoportos hajóutaknak. A város a vízre épült, több mint 14 szigetre terül ki, és a számos híd összeköti ezeket a szigeteket, így Stockholmot gyakran emlegetik az "Észak Velencéjeként". A város szépsége és gazdag kulturális élete minden látogatót elvarázsol.

5/5/2025
Tallinn, Észtország fővárosa, egy másik káprázatos állomása lesz a csoportos hajóutaknak. A város történelmi óvárosa, melyet az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított, valódi középkori gyöngyszem, tele jól megőrzött épületekkel és hangulatos, macskaköves utcákkal.

6/5/2025
Helsinki, Finnország lenyűgöző fővárosa, a következő megálló a csoportos hajóutak során. A város modern építészete és tengerparti hangulata tökéletes kombinációt alkot a történelmi és kulturális nevezetességekkel, így Helsinki egy igazán élénk és vonzó úti cél.

7/5/2025
Visby, a következő állomás a csoportos hajóutak során, egy valódi középkori ékszerdoboz, amely Svédország egyik legjobb állapotban megőrzött történelmi városa. Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Visby, Gotland szigetén található, és különleges hangulatával azonnal elvarázsolja a látogatókat.

8/5/2025
Ronne, a csoportos hajóutak következő állomása, Bornholm szigetének fővárosa, amely Dánia keleti partjainál helyezkedik el. Ez a város egy kevésbé ismert gyöngyszem, amely a békés kikapcsolódást és az autentikus skandináv életérzést kínálja látogatóinak.

9/5/2025
Következő állomás a csoportos hajóutak során Koppenhága, Dánia vibráló fővárosa. Ez a város elegánsan ötvözi a történelmi bájt a modern skandináv designnal és kultúrával, és rendkívül gazdag kulturális élettel, kiemelkedő gasztronómiával és számos világszínvonalú látványossággal várja a látogatókat.

10/5/2025
Karlskrona, a következő állomás a csoportos hajóutak során, Svédország délkeleti részén, Blekinge megyében helyezkedik el. A város egyedülálló tengeri örökséggel rendelkezik, mivel a 17. században, mint a svéd haditengerészet fő bázisa jött létre. Ennek köszönhetően Karlskrona ma az UNESCO Világörökség része, és számos történelmi és kulturális látványossággal büszkélkedhet.

11/5/2025
Az utolsó nap az izgalmas csoportos hajóutak sorozata visszatér Warnemünde kikötőjébe, Németországban. A hajó reggeli órákban érkezik meg, így a kabinok elhagyása után van még egy kis idő a kikötő környékén sétálni, és élvezni a tengerparti hangulatot, mielőtt az autóbusz transzfer indulna.

Hasonló ajánlatok